Jens Eide,
jeg har hentet litt fra hjemmesiden deres:
http://www.slaktereide.no/
Pølsemakeriet og produksjon Jens Eide er en tradisjonsrik håndverksbedrift etablert i 1946 som siden oppstarten har bygget sin virksomhet på innovasjon, håndverk og kvalitet. Jens Eide har et høyt antall faglærte med mesterbrev blant slaktere, pølsemakere og butikkslaktere og har en solid forankret kunnskap om kjøtt overført gjennom generasjoner. Vi har et ønske om i stor grad å kommunisere denne stoltheten i markedet, håndverkskvalitet i både smak og utvalg. Vi setter vår ære i at produktkvaliteten alltid skal være den ypperste, og smaken den aller beste. Kjøttet kommer i fra lokale bønder i Agder. Spesialitet-merket forsterker det vi står for
.Vi grillet Nordisk Urte-pølse, Ramsløk-pølse, Bratwurst og oste-pølse = Yammy yammy.
Her var det spesielt å pølse som ble lagt merke til: Ramsløk-pølse og Nordisk Urte-pølse
Og ved siden av serverte vi fra:
Gorines
https://www.gorines.no/ Gorines Potetsalat,
OMG de som ikke liker potetsalat «Denne var jo rent god jo», Den overrasket mange 😊 Sånt er ALTID gøy😊
OG dette barndomsminne – Bamse-drikke 😊 fra:
Saftsuse
https://saftsuse.no/bamsedrikk/
Dette var barndomsminner DET .
Viste du at under bunnen er det en lapp som er «løs» tar du vekk den, ser du
«frisk vannis, anbefales å drikke avkjølt eller i halvfrossen tilstand, da max 2 timer i fryseren( ups, min ligger der ennå ) slik at den blir «tykt flytende « nærmest som en slush. Fryser den lenger vil den være vanskelig å få ut av flasken.
JAVELDA ,
DERIMOT er det et flott kjøleelement å ta med på stranda når man griller pølse fra Jens Eide med potesalat fra Gorines
OG vil du ha noe som er bra for
«hud, hår og negler»???? du vet sånn B-vitamin vettu
Vi har jo fått være med å promotere Deilig radler fra:
Clausthaler
Iskald Clausthaler Radler – Lemon og Grapefruit er i fast sortement,
NYTT i sommer i begrenset periode er Clausthaler Radler Passionfruit
Jeg er altid ærlig, og ELSKER sitron, spiser det som andre spiser appelsin.
Grapefrukt klarer jeg ikke å spise- DRIKKE den derimot OMG , ba meg ALDRI velge mellom de to
Tenk deg en varm sommer dag( vi har hatt et par av de her i vestfold) etter plenklipp, hagestell, maling av husveggene, eller rett og slett er TØRST, en KALD CLAUSTHALER RADLER da ,sier jeg som bestemor gullet O MY GAAAAD
Så har vi hatt med:
Snertingdal Ysteri
Da er det min tur å si O MY GAAAAD jeg var i en Meny butikk og osteansvarlig skulle «oppi dala» som vi sier som har bodd der Osteysteri i Snertingdal, ALDRI hørt om , nå viser det seg at jeg vet ikke alt sjøl om je har bodd oppi dala.
Dette måtte sjekkes ut og jo da, det har faktisk historie fra 1919. OG elsker du som meg å kjøre bil, er Snertingdal ysteri ABSOLUTT verd en biltur.
De har den koseligste kafe med masse ost selvfølgelig, og spennende Tilbehør til ost OG masse annet godt fra ulike lokale produsenter ALL osten de lager er selvfølgelig fra lokale kuer , de er så lokale at den ene kua som kom fra gården het Rosalin og gav navnet til en helt egen ost
OG har du ikke prøvd BLÅ VIKING – Har du noe GODT til gode ,Gullvinner også
«Bla° Viking fikk Supergull i NM i ost i 2021. Blå Viking er en blåmuggost som bør tempereres før den skal nytes og passer svært godt sammen med noe søtt, som plommesyltetøy, solbærgele`, granskuddsirup og fikenmarmelade. Gjerne i kombinasjon med lyst surdeigsbrød med skorpe eller søt engelsk kjeks.»
Jeg er veldig svak for geit jeg da, og fant jeg en ny favoritt D
ET GJORDE JEG HVIT GEITOST- knupp den i små biter sett frem ett glass med tannpirkere- FERDIG
«Rund, halvfast ost med en mild smak av geitemelk, med en smidig og myk konsistens. Når osten modnes, mellom 3 og 6 måneder blir osten fastere og smaken mer fremtredende. Som vellagret utvikler den små krystaller som bidrar til den særegne smaken.»
Jeg tar litt ku-ost når denne kommer på bordet 😊Nøkkelost med oppskrift fra 1700 tallet😊
STASLIN nøkkelost med NELLIK og Karve 😊
«Norskprodusert tradisjonsrik nøkkelost fra Snertingdal, ystet på pasteurisert kumelk. Nøkkelosten er en klassiker på den norske matpakken. Osten har sin opprinnelse fra byen Leyden i Holland. Staslin passer godt i salater og på smørbrød og egner seg som et supplement til ostefatet.»
ta turen å besøke Snertingdal Ysteri , og eller stopp iallfall og smak
50% Complete
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.